Technisch personeel voor werkgevers

Bij MOSAM kennen we jouw personele uitdagingen van vandaag. Daarom zijn we niet zomaar een uitzendbureau. Wij zijn jouw strategische partner in het vinden van het juiste technische personeel. Ons doel is niet alleen om te matchen, maar om te begrijpen. Zó goed dat we de perfecte match maken zonder dat jij een CV hoeft te raadplegen.

Vacature aanmelden

Op zoek naar personeel? Vertel ons wie je zoekt, dan vinden wij de ideale persoon voor de functie!

vacature aanmelden

Wij vinden jouw vakmensen

Vakmensen die voldoen aan de eisen op papier en tegelijkertijd passen bij de cultuur van jouw organisatie. Of je nu flexibiliteit zoekt met uitzenden, direct wilt profiteren van technisch talent met werving & selectie of een combinatie van beide verkiest. MOSAM biedt maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

Installatie
Isolatie
Montage
Infra

Uitzenden

Flexibele arbeidsovereenkomst bij MOSAM.

  • flexibule uren
  • flexibele periode
  • korte opzegtermijn

Werving & selectie

Direct in dienst bij jouw organisatie.

  • geen omkijken naar het wervingsproces
  • no cure, no pay
  • vaste fee voor bemiddeling

Combinatie

Eerst uitzenden via MOSAM, daarna bij jou in dienst.

  • combinatie van uitzenden en werving & selectie
  • meer flexibiliteit in het begin van dienstverband
  • zelf in dienst nemen tegen een lagere fee

Totaalservice

We bieden een totaalservice op maat, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet: uitblinken in techniek. Dat gaat veel verder dan het doorschuiven van cv’tjes. Onze recruiters verdiepen zich in jouw organisatie om te begrijpen wat je écht nodig hebt.

Elke kandidaat is grondig gescreend en persoonlijk geïnterviewd, voordat wij hem aan je voorstellen. We vertrouwen op onze intuïtie en ervaring om te weten dat degene naadloos past bij de functie die jij aanbiedt.

De 3 beloftes van MOSAM

Bij MOSAM staat kwaliteit op de eerste plaats. We zorgen voor grondige screening en uitgebreide referentiechecks. Zo ben je verzekerd van de beste technische kandidaten.

Gemak staat centraal bij MOSAM. Met een vaste contactpersoon regelen wij alles voor je. Van de eerste kennismaking tot het vervullen van je technische personeelsbehoefte: één aanspreekpunt, alles goed geregeld.

Ons bureau gaat verder dan alleen matching. We kennen onze technische professionals door en door. Dit betekent dat we niet alleen de vaardigheden, maar ook de persoon achter het vakmanschap zien.

meer over ons

Vraag en antwoord

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd hoe wij werken? We geven graag duidelijkheid.

Op zoek naar technisch personeel?

Laten we kennismaken! De koffie staat klaar.

Bel of app met Rodri

Bel of app met Rodri

+31(0)6 121 731 73 whatsapp