Wat wij doen

Voor werkzoekenden bieden we een stressvrije ervaring. Niet eindeloos solliciteren, maar directe toegang tot interessante vacatures in de technische sector.

Werkgevers kunnen bij ons terecht voor vakkundig technisch personeel. Wij regelen alles. Gemak is onze prioriteit, want we weten dat tijd kostbaar is.

Volle kracht vooruit

Bij MOSAM spelen we voor goud. Half werk? Daar doen wij niet aan. We gaan all-in en streven naar het beste voor jouw carrière. Onze inzet kent geen grenzen. We laten geen kans onbenut, geen technisch terrein onverkend.

Kwaliteit gaat boven alles. En de lijnen houden we kort, zodat we snel kunnen reageren op kansen die zich aandienen. Ook buiten kantooruren staat ons team stand-by, om te zorgen dat jouw zoektocht naar de ideale baan in een stroomversnelling raakt.

Je merkt het al: stilzitten is niet ons ding. MOSAM staat dan ook voor beweging. Volle kracht vooruit!

Jij bent MOSAM

Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar voor ons ben jij als persoon nog belangrijker. Je bent meer dan een werknemer. Als uitzendkracht hoor je bij ons team. En in vaste dienst werk je aan uitdagende opdrachten in de wereld van techniek. Uiteraard bij een organisatie die het beste bij jou past. Met maximale inzet gaan we voor maximale impact!

Samenwerken met MOSAM

Tekort aan vakmensen? Meer behoefte aan flexibiliteit? Begrijpen we bij MOSAM. Als jouw sparringpartner nemen we het complete wervingsproces van technisch personeel uit handen. Ons ultieme doel: elkaar zó goed kennen dat wij de perfecte match maken zonder dat jij een CV hoeft te raadplegen.

Direct contact