Werkgevers

Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of bel ons direct. We bespreken jouw specifieke personeelsbehoeften graag en kijken hoe we je kunnen ondersteunen.

MOSAM biedt technische functies in heel Limburg. Van installatietechniek tot elektrotechniek en metaaltechniek tot klimaattechniek. We zoeken de juiste kandidaat voor de functie.

We screenen kandidaten op basis van hun persoonlijkheid, kennis, ervaring en vaardigheden. Voordat we iemand aanbevelen, weten we zeker dat deze persoon voldoet aan het profiel.

Werkzoekenden

Vul het formulier in. Zorg ervoor dat je jouw CV en relevante documenten bijvoegt voor een snellere verwerking.

We hebben een breed scala aan vacatures in de technische sector. Bekijk onze vacatures voor actuele mogelijkheden. Je kunt ook open solliciteren!

Als je hebt gesolliciteerd gaan wij eerst jouw CV en motivatie bekijken. Daarna nemen we contact met je op. Pas je goed bij de functie? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever. Bij een wederzijdse klik krijg je een contract en kun je snel starten op je nieuwe werkplek.

Mail je CV gerust aan ons door, dan geven wij tips hoe je deze kunt verbeteren. Uiteraard helpen we je daar ook graag bij!

Algemeen

Onze specialisatie in technische functies en ons brede netwerk in de Limburgse regio maken ons uniek. We bieden persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

We richten ons op technische vakgebieden, waaronder installatietechniek, elektrotechniek, metaaltechniek en klimaattechniek. Onze focus is om de juiste match te maken tussen bedrijven en technisch talent.

We werken samen met partners om trainingen aan te bieden die de vaardigheden van kandidaten kunnen versterken. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare trainingen.